lunes, 19 de enero de 2015

TARTA DE SANTIAGO




Ingredientes
- 250 g. azúcar
- 250 g. almendra molida
- 4 huevos grandes
- Azúcar glas (para decorar)

1. Masa
Mezcla primero el azúcar con la almendra molida, y después incorpora los huevos batidos. Remueve todos los ingredientes hasta que quede una masa homogénea. Prepara un recipiente desmoldable de horno (de unos 22 cm de diámetro), forrándolo con papel vegetal y vierte la mezcla. Hornéala durante unos 20 o 30 minutos a unos 250 ºC.

2. Plantilla
Una vez fuera del horno, sigue los pasos del siguiente dibujo para terminar de decorar tu tarta de Santiago; sólo necesitas una impresora, papel, tijeras y un poco de azúcar glas (usa el tamaño más apropiado para el molde que tengas).



Nota: Si plastificas la cruz, podrás tener tu plantilla siempre lista para preparar una riquísima tarta que a todos entusiasmará.

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Ingredients
- 8,8 oz. sugar
- 8,8 oz. ground almonds
- 4 big eggs
- Icing sugar (for cake decorating)

1. Blend
First, mix inside a bowl the sugar and the ground almonds properly; then, add the beaten eggs and stir  all the ingredients to obtain an homogeneous blend. After that, pour this mixture in a detachable round bowl (∅22 cm) with greaseproof paper. Bake this sponge cake in the preheated oven at 250 ºC for about 20 or 30 minutes.

2. Template
Once the sponge cake is removed from the oven, follow the instructions above for the Santiago Cake decorating; all you need is a printer, a A4 paper, a pair of scissors and icing sugar (use the most suitable size depending on the mold you had used).

Note: If the Cross of Saint James is laminated, you will be able to use it whenever you want to make this easy and delicious Santiago Cake.

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