jueves, 3 de julio de 2014

CALABAZA CON COMINO




Ingredientes
- Calabaza
- Comino
- Pimentón
- Ajo
- Sal
- Aceite de oliva


1. Calabaza
Pela y trocea la calabaza.

2. Rehoga
Rehoga la calabaza con aceite y sal a fuego lento y tapada. Cuando este casi hecha, maja en un mortero 1 o 2 dientes de ajo, comino y pimentón, y añádelo a la cazuela. Remueve y déjala hasta que se haga casi puré. Tiene un sabor un tanto exótico, a mí me encanta.

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Ingredients
- Pumpkin
- Cumin
- Paprika
- Garlic
- Salt
- Olive oil

1. Pumpkin
Peel and cut into cubes a piece of pumpkin.

2. Fry lightly
Fry lightly the cubes of pumpkin with a little of olive oil and salt. When you notice that it is almost cooked, mash 1 or 2 cloves of garlic, a little of cumin and paprika in a mortar, and add into the pan. Stir and wait for the mixture seems a paste. I love this easy and tasty meal!

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