Ingredientes
- Calabaza
- Comino
- Pimentón
- Ajo
- Sal
- Aceite de oliva
1. Calabaza
Pela y trocea la calabaza.
2. Rehoga
Rehoga la calabaza con aceite y sal a fuego lento y tapada. Cuando este casi hecha, maja en un mortero 1 o 2 dientes de ajo, comino y pimentón, y añádelo a la cazuela. Remueve y déjala hasta que se haga casi puré. Tiene un sabor un tanto exótico, a mí me encanta.
************************
Ingredients
- Pumpkin
- Cumin
- Paprika
- Garlic
- Salt
- Olive oil
- Cumin
- Paprika
- Garlic
- Salt
- Olive oil
1. Pumpkin
Peel and cut into cubes a piece of pumpkin.
Peel and cut into cubes a piece of pumpkin.
2. Fry lightly
Fry lightly the cubes of pumpkin with a little of olive oil and salt. When you notice that it is almost cooked, mash 1 or 2 cloves of garlic, a little of cumin and paprika in a mortar, and add into the pan. Stir and wait for the mixture seems a paste. I love this easy and tasty meal!
No hay comentarios:
Publicar un comentario